2012. március 7., szerda

A zöld lámpás:Smaragdzöld lovagok online mese

A zöld lámpás:Smaragdzöld lovagok online mese

Tartalom:
Green Lantern: Emerald Knights karakter méltó és örvendetes bevezetése lesz, valamint a kiterjedt világegyetem és mítosz, ami vele jár. 
Egy újonc nevű Arisia (Mad Men`s Elisabeth Moss által hangoztatott) a beiktatták a kozmikus rendőrség, az úgynevezett Green Lantern Coprsba., miután elődje találkozik egy baljós véggel. (Rajongók a Green Lantern Corps képregény minden bizonnyal ismeri Arisia Rrab, mint a bátor elf Lámpás, akinek a családja már a hadtesthez mennek vissza nemzedékeken keresztül.) 
Arisianak alig van a gyűrű az ujján, mielőtt egy komoly veszély merül fel el a világegyetemen: Krona, egy ősi ellensége az univerzum őrzőinek, megtaláljak a módját, hogy elkerüljek a száműzetését az antianyagnak az univerzumból.A Green Lantern Corps szembesül koronával, de amíg várnak hogy a csata elkezdődjek, Hal Jordan (hangja Nathan Fillion) beveszi csapatukba az újonc Arisiat. Azonban, amikor végre megérkezik korona, a meséknek mar vége, és Arisianak igazolnia kell, mit jelent, hogy tagja légy a hadtestnek.

Szinkronizált rajzfilm
2011

Putlocker

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...